PEKEL: ADAY ADAYI OLACAĞIM”

PEKEL:  ADAY ADAYI OLACAĞIM”

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, CHP Bandırma İlçe Örgütünün yeni yönetiminin gerçekleştirdiği ziyarette, Mart 2014 Yerel Seçimlerinde partisinden aday adayı olacağını söyledi.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, CHP Bandırma İlçe Örgütünün yeni yönetiminin gerçekleştirdiği ziyarette, Mart 2014 Yerel Seçimlerinde partisinden aday adayı olacağını söyledi.

CHP Bandırma İlçe Başkanlığından istifa eden Metin Ok’un yerine seçilen Atilla Atakay ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Sedat Pekel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette yeni ilçe yönetiminin başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirten Pekel, adaylık ile ilgili sorulan bir soru üzerine Mart 2014 Yerel Seçimlerinde CHP Bandırma Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını söyledi.

Başkan Pekel, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“2014 yerel seçimlerinin havasına ülke olarak girmeye başladık. Elbette bu süreç Bandırma’da da yaşanmaya başladı. Özellikle AKP ve CHP adayları kentimiz gündeminde konuşuluyor. Bu süreçte resmi olmasa da aday adaylılığını açıklayan arkadaşlarımız var.  Biz 2009 Mart’ında AKP iktidarında devir alarak göreve başladık. 4,5 yıla yaklaşan hizmet dönemimizde gerçekten insanları seven, anlayan, dinleyen ve görüşlerine değer veren, sosyal ve demokrat Belediyecilik hizmetlerini onlarla paylaşan, zaman zaman sözünü ettiğim borç yapmayıp borçların tamamını ödeyen, önceki yönetimin 5 yılda yaptığı hizmetlerden daha fazlasını 4 yılda gerçekleştiren bir yönetim olarak hizmet kalitesini en üstte taşıdık.  Bu aday adaylığı sürecine başvuran arkadaşlarımızın yer almasında da yakalanan bu başarıyı daha da ileriye taşıma anlayışı yatıyor. Bu demokratik yarışın partimize güç katacağına inanıyorum. Ayrıca bunu partimizin bir zenginliği olarak görüyorum. Bugüne kadar başvuruda bulunan arkadaşlarımıza da başarı dileklerimi iletiyorum. Biz bu sürece gelen kadar Belediye Başkanlığından tutunda Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün üyelerinin katkısı ve emeği çok büyük. Bu bir ekip ve takım işidir. Bu başarıyı daha da taçlandırmakla ilgili parti ve seçmenden gelen talepler oldukça fazla. Bu talepler yakalanan bu başarının, hizmetlerin ve Bandırma’daki özgürlüklerin daha da ileriye taşınmasıyla ilgili gelen taleplerdir. Bütün bu talepleri ve anlayışları şahsım olarak değerlendirdim. Bu çerçevede kamuoyunu aydınlatmak adına Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Aday Adayı olma kararını verdiğimi belirtmek isterim”

 



bandırmalı
27.07.2013 18:52:26
aman başkan aman..

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı